Abacus

member

creación

1968

tipo

Corporation

ciudad

Barcelona

sector

eCommerce & Retail

Localización

descripción

Abacus som una comunitat ciutadana de socis i sòcies de consum i de treball sota el format cooperatiu, amb la voluntat de transformar l’experiència i el consum cultural, educatiu i de lleure de manera col·laborativa, responsable i sostenible.

A Abacus apostem per dinamitzar el territori amb 46 establiments a Catalunya, València i Balears. Som un referent de confiança i busquem l’equilibri entre l’impacte econòmic i el social de la nostra activitat, tot apostant per la gestió amb equitat, participació i sostenibilitat.

L’any 1968, un grup de mestres, pares i mares de Barcelona, s’organitza per proveir-se, en les millors condicions de qualitat i preu, de material pedagògic escolar de qualitat i especialitzat per a l’escola, la família i el consum cultural. Neix d’aquesta manera Abacus cooperativa, una entitat integrada inicialment pels consumidors i que, des del 1986, incorpora també els treballadors com a socis.

----------------

Abacus es una comunidad ciudadana de socios y socias de consumo y de trabajo de cerca de 900.000 socios, bajo el formato cooperativo. Con la voluntad de transformar la experiencia y el consumo cultural, educativo y de ocio de manera colaborativa, responsable y sostenible.

En 1968, un grupo de maestros, padres y madres de Barcelona se organizan para proveerse, con las mejores condiciones de calidad y precio, de material pedagógico escolar de calidad y especializado para escuelas, familias y consumo cultural. Así nace Abacus cooperativa, una entidad integrada inicialmente por sus consumidores que, desde 1986, pasó a incorporar también a sus trabajadores como socios.

Abacus apuesta por dinamizar el territorio con sus 46 establecimientos en Cataluña, Valencia y Baleares. La cooperativa es un referente de confianza que busca el equilibrio entre el impacto económico y el social de su actividad, apostando por la gestión con equidad, participación y sostenibilidad.

directores

Salvador Garcia-Ruiz - CEO