EVENTO

Carme Ruscalleda, la xef de les 7 estrelles

Por Startup Grind Mataró

30/04/2024
Mataró Tecnocampus
18:30 / 21:00
Actividad Pública

No et perdis el nostre esdeveniment de Startup Grind Mataró amb la incomparable Carme Ruscalleda, la xef de les 7 estrelles! Descobreix la seva història i els secrets darrere del seu èxit culinari i emprenedor. Una xerrada per llepar-se’n els dits.

L’esdeveniment es desenvoluparà de la manera següent:

1. Presentació ràpida sobre Startup Grind Mataró per donar a conèixer la seva missió, els seus valors, donar visibilitat als sponsors i partners i explicar de quina manera la comunitat pot ajudar emprenedors/es, fundadors/es, inversors/es i startups locals.

2. Una sessió open mic on qualsevol persona pot presentar-se, expressar la seva opinió o demanar un consell a la comunitat i rebre feedback.

3. Un fireside xat (conversa informal) amb la Carme Ruscalleda (Xef & Propietaria @ Cuina Estudi Ruscalleda.cat) organitzada pel nostre Chapter Director Jordi Bolet Castellà.

4. Una sessió de networking en què els assistents conversen lliurement entre unes cerveses i deliciosos aperitius. No hi ha Startup Grind on no te’n vagis amb nous amics i connexions emocionants.

Carme Ruscalleda, la xef de les 7 estrelles

30/04/2024
18:30 / 21:00
Mataró Tecnocampus
Actividad Pública