EVENTO

És patentable el software?

Por PONTI & PARTNERS

18/10/2023
Online
10:00 / 11:30
Actividad Pública

PONTI & PARTNERS en col·laboració amb CIMTI ha organitzat una formació en la qual l’expert enginyer electrònic Joaquim Ferrer, Agent de Patents Europees de PONTI & PARTNERS, analitzarà quan un software és patentable i aprofundirà en els requisits i particularitats concretes que s’han de reunir perquè això sigui possible. En la sessió s’abordaran també els diferents escenaris que es plantegen a Europa, als Estats Units i a la resta del món en aquesta matèria. 

El webinar en línia tindrà lloc el 18 d’octubre de 10 h a 11:30 h. 

Tant si esteu desenvolupant una solució innovadora basada en un software, com si voleu conèixer els diferents punts de vista que plantegen les jurisdiccions dels països més influents, aquest webinar us resultarà de gran interès i profit. 

CIMTI és una iniciativa que va néixer l’any 2017 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i millorar el posicionament de Catalunya pel que fa a la innovació i tecnologia en l’àmbit sanitari i social. Aquest programa, impulsat per la Fundació LEITAT, es dirigeix a empreses que treballen solucions innovadores de base tecnològica en alguna de les següents categories: tecnologies mèdiques, diagnòstics in vitro o salut i medicina digital. 

Per a inscriure’s, entreu aquí 

Us esperem! 

És patentable el software?

18/10/2023
10:00 / 11:30
Online
Actividad Pública