EVENTO

Open Innovation Challenge for a Smart and Sustainable Andorra (Massachusets Institute of Technology)

Por partner

15/01/2019
Sala del Prat de Roure (Escaldes-Engordany)
09:00 / 17:00
Actividad Pública

Experts d’Andorra, Barcelona, Boston, Hamburg, Hèlsinki, Lyon, Taipei i Tolosa treballaran al Principat reptes d’innovació per al país

Actua Innovació, amb la xarxa de ciutats col·laboradores del City Science Lab del Massachusets Institute of Technology (MIT) i altres col·laboradors, celebraran del 14 al 18 de gener a Andorra diverses sessions de treball emmarcades dins el primer Open Innovation Challenge for a Smart and Sustainable Andorra. Hi participaran representants d’Actua Innovació i altres col·laboradors andorrans que treballaran conjuntament amb experts d’Alemanya, Espanya, Estats Units, Finlàndia, França i Taiwan, diverses temàtiques, entre elles el disseny de diversos reptes d’innovació oberta per a una Andorra intel·ligent i sostenible.

Les jornades consistiran en un conjunt de presentacions temàtiques sobre els projectes i les iniciatives dels diferents col·laboradors de la xarxa que són experts de ciutats com Barcelona, Boston, Hamburg, Hèlsinki, Taipei, Lyon o Tolosa. També tindran lloc sessions de tarda de treball per identificar  diversos reptes en matèria d’energia i  urbanisme (15 de gener); mobilitat (16 de gener); turisme i comerç (17 de gener) i dissenyar dinàmiques per involucrar a curt termini a la ciutadania i les empreses del país. Empresaris i investigadors andorrans hi tindran un paper actiu destacat en aquestes reunions.

L’acte central tindrà lloc dimarts 15 de gener a les 9 hores a la sala del Prat del Roure (Escaldes-Engordany), servirà per explicar els objectius d’aquestes jornades i també hi haurà presentacions, en format de 5-10 minuts, dels projectes que s’estan desenvolupant. Per part andorrana hi prendran part el ministre d’Economia, Innovació i Competitivitat, Gilbert Saboya, i el director d’Actua Innovació, Marc Pons.  Aquest esdeveniment estarà obert al públic però es prega confirmació d’assistència enviant un correu electrònic a: innovationhubandorra@actua.ad.

Open Innovation Challenge for a Smart and Sustainable Andorra (Massachusets Institute of Technology)

15/01/2019
09:00 / 17:00
Sala del Prat de Roure (Escaldes-Engordany)
Actividad Pública