EVENTO

Presentació de la convocatòria 2023 Nuclis d’R+D en canvi climàtic

Por ACCIÓ

14/06/2023
Ps. de Gràcia, 129, 08008 Barcelona
12:00 / 13:45
Actividad Pública

Vine a conèixer les característiques de la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d’R+D Green en canvi climàtic, per a la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental dutes a terme per empreses, de forma individual o en cooperació amb altres empreses, amb un soci desenvolupador acreditat TECNIO o amb un soci internacional.

Els projectes d’R+D d’aquesta convocatòria han de tenir com a objectiu la generació de productes, processos o serveis que estiguin alineats amb les següents àrees:

  • La reducció d’emissions de gasos amb efecte hivernacle, com el desenvolupament de materials sostenibles, les energies renovables i la mobilitat sostenible.
  • L’adaptació als impactes del canvi climàtic i la reducció de la vulnerabilitat dels sistemes naturals i socioeconòmics, com l’eficiència en l’ús de l’aigua, el sòl i l’energia, la millora de la biodiversitat i la contribució a la resiliència del territori.

Els projectes han de ser liderats per una empresa catalana i tenir com a objecte el progrés de la tecnologia respecte als Technology Readiness levels (TRL) compresos entre el TRL 3 a TRL7.

En cas d’un projecte en cooperació internacional en aquesta convocatòria 2023, aquest soci internacional haurà de tenir un establiment operatiu en un dels territoris elegibles següents: Alemanya, Dinamarca, Països Baixos, Regne Unit, França, Itàlia, Bèlgica, Israel, Brasil, Índia, Singapur, Japó, Corea del Sud, Austràlia, províncies d’Alberta i Quebec (Canadà), Estats de Califòrnia, Nova York, Massachusetts (Estats Units) i les municipalitats amb categoria provincial de Pequín i Shanghai, així com la regió administrativa especial de Hong Kong (Xina).

Vols parlar del teu projecte amb un expert? Reunions personalitzades

Per a parlar del teu projecte o rebre assessorament en l’estructuració d’aquest, t’oferim reunions personalitzades amb els tècnics d’ACCIÓ. Per poder accedir a aquestes reunions, inscriu-te i assisteix a la sessió de presentació, i completa la sol·licitud de reunió que rebràs en el moment de la inscripció. Les reunions seran programades després de la sessió, i els gestors d’ACCIÓ contactaran amb tu per correu electrònic per confirmar el dia i l’hora.

No t’ho perdis!

PROGRAMA

11.45 h – Recepció assistents

12.00 h – Benvinguda

  • Jordi Aguasca, director de Transformació tecnològica i Disrupció d’ACCIÓ
  • Leo Bejarano, cap de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic

12.15 h – Presentació convocatòria 2023 del programa Nuclis d’R+D Green en l’ambit del canvi climàtic

  • Objectius de la Convocatòria: Oficina Catalana del Canvi Climàtic
  • Característiques de la Convocatòria 2023. Com han de ser els Projectes d’R+D per la convocatòria 2023: Joan Comas, Mànager de Programes i Recursos per l’R+D i la Innovació d’ACCIÓ
  • Com ha de ser la cooperació internacional: Equip Innovació Oberta Internacional d’ACCIÓ

12.45 h – Serveis de suport i aspectes pràctics per la presentació Nuclis d’R+D Green en l’àmbit del canvi climàtic

  • Equip Recursos per l’R+D i la Innovació d’ACCIÓ

13.00 h – Taula d’experts: Experiències empresarials en la convocatòria del programa Nuclis d’R+D Green

13.20 h – Torn obert de preguntes

13.45 h – Fi de la sessió

Presentació de la convocatòria 2023 Nuclis d’R+D en canvi climàtic

14/06/2023
12:00 / 13:45
Ps. de Gràcia, 129, 08008 Barcelona
Actividad Pública