EVENTO

Transformació empresarial per a afrontar la disrupció | By ACCIÓ

Por ACCIÓ & Tech Barcelona

22/07/2021
Online
16:00 / 17:10
Actividad Pública

En aquest seminari, en el marc de la iniciativa Catalonia Exponential, descobriràs tres metodologies per a transformar la teva empresa: la metodologia ExO, la Purpose Launchpad i la Pentagrowth.

Principalment, la metodologia ExO fa referència al terme ‘Exponential Organisations’ o en català, organitzacions exponencials, i tracta de fer reflexionar sobre el grau de flexibilitat de la teva empresa i facilitar el procés perquè aquesta sigui més flexible i àgil. Per altra banda, la metodologia Purpose Launchpad pretén desenvolupar una idea o startup en fase inicial en una organització orientada a un propòsit clar i d’aquesta manera, crear un impacte massiu. Finalment, la metodologia Pentagrowth, busca generar una transformació cultural necessària per innovar i testejar noves idees i models de negoci en possibles escenaris futurs. Coneixerem les metodologies de la mà de dos experts, com són Javi Creus (Pentagrowht) i Francisco Palao (metodologies Exo Sprint, i Purpose Launchpad).

A més, també descobriràs casos d’èxit d’empreses catalanes que prèviament han aplicat aquests mètodes.

Si vols conèixer nous enfocaments que poden ajudar-te a transformar el teu model de negoci actual i fer créixer la teva empresa, no et perdis aquest acte!

Objectiu de l’acte

Conèixer metodologies per transformar la teva empresa.

Programa

16.00 h – Benvinguda

16.05 h – Presentació de la jornada

16.10 h – Metodologies Exo i metodologia Purpose Launchpad

16.25 h – Metodologies Pentagrowth

16.40 h – Experiències empresarials

17.00 h – Torn de preguntes

17.10 h – Cloenda

Per a fer l’inscripció, feu click aquí.

Transformació empresarial per a afrontar la disrupció | By ACCIÓ

22/07/2021
16:00 / 17:10
Online
Actividad Pública