EVENTO

#trinxat amb Enric Cabestany

17/05/2018
Restaurant La Camarga
21:00 / 23:45
Actividad Pública

El #trinxat (amb hashtag) va nèixer de la necessitat de nodrir la ment en un món inquiet i canviant d’alta velocitat ara fa uns pocs anys.
El #trinxat també és una experiència vital feta de menjar, xerrar i compartir. Una combinació tradicional i mediterrània de tres coses que sabem fer molt bé que permet viure una experiència nova: gastronòmica, intel·lectual i humana.


Ambdós trinxats, amb i sense hashtag, s’uneixen un cop cada mes per alimentar ment i cos, en una reunió d’esperits inquiets i emprenedors, amb la presència d’un expert que parla del què vol, mentre els esperits inquiets i emprenedors que l’acompanyen presencialment i el comparteixen al 2.0.
El #trinxat és una excusa per fer trobada mensual per menjar trinxat, compartir experiències i xerrar fins acabar d’arreglar el món, gaudint de la presència d’un expert que ens parla del què vol, mentre els esperits inquiets i emprenedors que l’acompanyen ho comparteixen amb tothom a través del twitter.

A #trinxat tothom és benvingut. Per participar només cal demanar-ho a hola@trinxat.cat.
El #trinxat té poques normes. Són necessàries per anar endreçats i per aprofitar l’experiència.
L’expert, en aquest cas l’Enric Cabestany, és una persona que la gent del #trinxat considerem interessant i que convidem per compartir unes hores de conversa distesa i ordenada per intercanviar idees i experiències.

Els residents són els assistents habituals a la trobada #trinxat. Hi tenen un seient fix reservat perquè se’l guanyen dia a dia donant un cop de mà a la causa.
Els convidats són les persones que assisteixen eventualment al #trinxat. Ocupen un dels seients lliures cada cop que ho demanen i que hi ha lloc disponible. Vols provar-ho? Doncs, prova-ho enviant un e-correu a hola@trinxat.cat.
Ah! Per cert, participar al #trinxat no és obligatori per a ningú, ni és un regal… Per això, cadascú es paga el seu sopar, llevat de l’expert convidat. El preu del sopar són 30 euros.

#trinxat amb Enric Cabestany

17/05/2018
21:00 / 23:45
Restaurant La Camarga
Actividad Pública