Postings

4th E-Health Investment Forum (Discount here!)

Por Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB)

03 May 2023

El Fòrum d’Inversió E-Health és un espai únic i específic per a la inversió en salut digital. Enguany, l’esdeveniment co-organitzat pel Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), ESADE BAN, Biocat, Barcelona Activa, EIT Health i Barcelona Health Hub (BHH) celebrarà la 4ta edició, la qual posarà el focus en eines de suport a la decisió clínica.

Els sistemes de suport a la decisió clínica són sistemes informàtics que estan dissenyats per col·laborar en temps real en la presa de decisions del metge sobre pacients individuals. La recent aparició de les dades clíniques a gran escala, noves tecnologies per el seu processament i l’evolució en la computació, estan sent determinants en el desenvolupament d’aquestes eines.

Així doncs, en la primera part de la jornada tindrem una taula rodona on es discutirà la importància d’aquestes eines per la millora de la pràctica clínica i com s’estan integrant en el flux dels hospitals.

Tot seguit, exposaran les startups seleccionades, les quals s’hauran seleccionat en dues categories: pre-seed/seed (fins a 1 milió d’euros aixecats fins el moment) i growth (més d’1 milió d’euros aixecats fins el moment).

Podran presentar la seva proposta aquelles startups que desenvolupin solucions digitals basades en software, algoritmes i plataformes enfocades a ajudar els clínics a prendre decisions en el diagnòstic, tractament, pronòstic i prevenció de condicions mèdiques i malalties.

El fòrum se celebrarà el 17 de maig de 2023 a les 16.30h, a les instal·lacions de la Llotja de Mar, en el marc del Health Revolution Congress (HRC) organitzat pel BHH.

Podeu comprar la vostra entrada pel HRC amb un 30% de descompte utilitzant el codi HRCCOMB30. En cas d’assistir només al Fòrum, l’entrada serà gratuïta. En ambdós casos és necessari inscriure’s a l’acte a través d’aquest enllaç.

L’esdeveniment es durà a terme en anglès.