EVENTO

Accés al retail d’alimentació en mercats madurs: Regne Unit i França

Por ACCIÓ

15/09/2022
Online
16:00 / 17:00
Actividad Pública

Vols descobrir una estratègia d’entrada al retail, dirigida especialment a petites i mitjanes empreses amb productes de qualitat?

Els mercats madurs són entorns altament competitius amb una pluralitat d’oferta. Això fa que les petites i mitjanes empreses tinguin dificultats per destacar els seus productes en canals de comercialització complexos com per exemple la gran distribució.

Participa en aquesta sessió per obtenir tota la informació sobre el mercat i el funcionament del canal retail per a productes d’alimentació i begudes al Regne Unit i a França.

També coneixeràs el servei d’Expansió Internacional Food Retail, emmarcat dins dels serveis d’internacionalització sectorial d’ACCIÓ, que inclou:

Informació de mercat individualitzada sobre competidors, funcionament, certificacions, etc.

Un informe amb un test de producte amb consumidors locals, que et permetrà oferir recomanacions d’adaptació de producte al mercat (embalatge, missatge, sabors, preus…).

Una agenda de reunions amb compradors. En funció del perfil i potencial de l’empresa, veurem si aquests compradors són de gran distribució o d’altres canals com les botigues independents delicatessen.

Objectiu de l’acte

Conèixer les particularitats del canal retail en aquests mercats per poder elaborar una bona estratègia d’entrada.

T’interessa si ets…

Una empresa elaboradora o comercialitzadora de productes d’alimentació.

Accés al retail d’alimentació en mercats madurs: Regne Unit i França

15/09/2022
16:00 / 17:00
Online
Actividad Pública