EVENTO

Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market

Por DCA - Digital Catalonia Alliance

01/02/2023
BCN Cybersecurity Congress 2023 (Barcelona – Gran Via Venue Hall 4)
12:00 / 12:45
Actividad Pública

Un dels principals desafiaments en el sector de la ciberseguretat és la captació i retenció de talent tecnològic.

L’objectiu de la jornada “Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market”, organitzada per la DCA-Ciberseguretat, és doble.

– Per una banda, es debatrà sobre les principals problemàtiques en el reclutament, contractació i retenció de talent en empreses de ciberseguretat. 

– Per l’altra, s’analitzaran estratègies d’èxit implementades per a organitzacions amb diferents rols dins del procés de captació i retenció de talent, sobretot el talent més jove: Fundación Good Job, ISACA Chapter Barcelona, Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Universitat Politècnica de Catalunya i Ackcent Cybersecurity.

La jornada se celebrarà l’1 de febrer de 12.00 h a 12.45 h a l’Espai Hacking Village del BCN Cybersecurity Congress.

L’activitat s’adreça a totes les organitzacions interessades en la creació, captació i retenció de talent, que podran conèixer de primera mà iniciatives que s’estan duent a terme en aquest àmbit i resoldre in situ dubtes sobre la temàtica.

La jornada s’emmarca en el conjunt d’activitats de la DCA-Ciberseguretat organiza en el al Barcelona Cybersecurity Congress, que se celebra del 31 de gener al 2 de febrer al Recinte Fira Barcelona Gran Via. El Barcelona Cybersecurtiy Congress, organitzat per l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i Fira Barcelona, és l’esdeveniment líder en l’àmbit de la ciberseguretat Catalunya i un punt de trobada per compartir i trobar solucions reals a reptes i necessitats del sector.

Programa

12.00 h – Benvinguda

12:05 h –  “Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market”

12:40h – Precs i preguntes

12:45h – Fi de la jornada

Inscriu-t’hi gratuïtament aquí.

Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market

01/02/2023
12:00 / 12:45
BCN Cybersecurity Congress 2023 (Barcelona – Gran Via Venue Hall 4)
Actividad Pública