EVENTO

Exponential Day #4: Building a culture for disruption

Por ACCIÓ

21/07/2022
Museu de la Ciència (CosmoCaixa)
09:30 / 12:00
Actividad Pública

La rebel·lió és a la gènesi de tota disrupció. I per rebel·lar-se cal creure i impulsar una cultura predisposada al canvi, a la trencadissa i a l’error. En aquesta 4a edició de l’Exponential Day posem el focus a la tecnologia més exponencial que mai hagi creat la humanitat: la cultura de la disrupció.

Després d’unes primeres edicions centrades en imaginar negocis exponencials i en com crear empreses invencibles, l’Exponential Day #4 ens mostrarà el camí del canvi cultural imprescindible per fer-ho realitat. Perquè no hi ha disrupció sense rebels, com ens demostraran els ponents centrals de la jornada, Simone Van Neerven i Aleix Valls.

El 21 de juliol serà una jornada per inspirar-nos i experimentar. Per això ho farem a un dels temples del pensament rebel de Catalunya: el Museu de la Ciència – CosmoCaixa. Sí, també podràs assistir a l’Exponential Day #4 virtualment, però si vens presencialment, connectaràs el món físic i el virtual, persones i avatars, i coneixeràs de primera mà el potencial disruptiu que poden tenir el metavers, la realitat virtual o els NFTs per a la teva empresa.

A més, descobrirem les 10 empreses més disruptives de Catalunya del 2022: els Catalonia Exponential Leaders, les empreses més rebels del moment. Des del metavers, explicaran el camí que han seguit per desenvolupar els seus models de negoci.

Si tu també vols canviar la realitat, assegura’t el teu lloc a l’Exponential Day #4!

Exponential Day #4: Building a culture for disruption

21/07/2022
09:30 / 12:00
Museu de la Ciència (CosmoCaixa)
Actividad Pública