EVENTO

Speed Dating

Por partner

18/07/2019
Job Market Place
10:00 / 18:30
Actividad Pública

BUSQUES TALENT PER A LA TEVA EMPRESA? PARTICIPA AL SPEED DATING DEL SÓNAR!

Si vols conèixer professionals del TIC  per a incorporar-los a la teva organització et convidem a participar al Speed Dating que Barcelona Activa organitza al Sónar+D, acció que s’emmarca dins de l’Speed dating de Barcelona Digital Talent.

Creiem que podria resultar del vostre interès participar en aquest esdeveniment, en el qual posem en contacte diferents empreses del sector TIC amb Professionals Juniors que estan buscant feina en aquest sector i/o han finalitzat la seva formació especialitzada durant el mes de juny. Per tant, us permetrà conèixer bons perfils per tal d’incorporar-los a la vostra empresa, en cas que tingueu la necessitat de contractar personal.

Organitzem 4 sessions els dies 18 i 19 de juliol (dues durant el matí i dues durant la tarda). En aquest espai de reclutament i networking trobaràs professionals preseleccionats per nosaltres adients a les teves necessitats.

Ens encarregarem de publicar els perfils professionals que ens feu arribar i que us interessi conèixer i farem la preselecció dels CV’s que s’ajustin a les vostres necessitats. Les entrevistes es duran a terme el mateix dia de l’esdeveniment a l’espai del Job Market Place.

Podeu contactar amb nosaltres introduint els perfils que us interessi conèixer al següent enllaç:

ABANS 19 JUNY

Introducció Job Description SONAR

En el primer quadre, Raó de la demanda, introduïu la referència “Speed Dating Sonar”.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres al següent correu electrònic:

perfils@barcelonactiva.cat


Impulsat per:

Speed Dating

18/07/2019
10:00 / 18:30
Job Market Place
Actividad Pública