EVENTO

XIX Jornada Gresol “(Re) inventant, (re) innovant, (re) pensant les nostres empreses”

15/10/2020
Hotel Mas Gallau de Cambrils
09:30 / 14:00
Actividad Pública

La XIX Jornada Gresol ve marcada enguany pel moment que vivim. Girarà al voltant de 3 conceptes clau: “(re) inventar, (re) innovar i (re) pensar les nostres empreses”. En aquest moment de pandèmia mundial, degut a l’actual situació i la conjuntura socioeconòmica –una economia global, connectada i en contínua transformació-, ens veiem amb la necessitat d’impulsar aquesta jornada per donar resposta als reptes econòmics que les empreses i el territori han d’afrontar en aquest entorn canviant i volàtil.

A través de la Jornada de Cambrils, posarem a disposició dels professionals i de les empreses les habilitats i avantatges competitius que necessiten per assolir l’èxit en un entorn econòmic en constant transformació i que, per tant, obliga a reinventar-se i exigeix noves solucions, eines i recursos i ho farem de la mà de destacats professionals i catedràtics en cada matèria.

Tenim un programa de gran nivell, en el qual destaquen noms del món econòmic, com ara Xavier Sala-i-Martin i Xavier Marcet, de la gastronomia, cas de Carme Ruscalleda i Toni Massanés, i de l’activitat turística, com són el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, i la sòcia de PwC España Mireia Oranias. Les seves intervencions serviran per calibrar l’abast de la complexa etapa que vivim i, sobretot, transmetre eines útils per superar els reptes pendents.

La Jornada serà tant presencial, amb aforament reduït i aplicació d’un estricte protocol d’higiene i seguretat, com virtual. La retransmissió telemàtica de l’esdeveniment via streaming afavorirà que cap persona interessada no es perdi cap de les ponències previstes.

La inscripció és gratuïta i només cal formalitzar la sol•licitud a través de la web de la Fundació Gresol.

 

XIX Jornada Gresol “(Re) inventant, (re) innovant, (re) pensant les nostres empreses”

15/10/2020
09:30 / 14:00
Hotel Mas Gallau de Cambrils
Actividad Pública