EVENTO

ACCIÓ Startup Forum 2022 | Termini presentació de candidatures

Por ACCIÓ

28/09/2022
Online
Actividad Pública

Presenta la teva startup abans del 28 de setembre!

Vols impulsar la teva startup? Busques nous inversors? Empreses com Nixi for Children, Bitmetrics, VEnvirotech, HumanITcare, Red Points, Pangea Aerospce o Admit Therapeutics ja saben què és participar al pitch més gran de Catalunya. I a tu, t’hi volem veure!

Si ets una startup innovadora, ambiciosa i amb un potencial de creixement elevat, presenta la teva candidatura a la Catalan Pitch Competition, un certamen que ja ha celebrat més de 26 edicions!

Les 24 startups finalistes tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte en una competició de pitches davant del públic assistent al Tech Spirt Barcelona format per inversors, emprenedors i experts.

Com l’any passat, la Catalan Pitch Competition i totes les activitats de l’ACCIÓ Startup Forum se celebraran en el marc del Tech Spirit Barcelona, els propers 30 de novembre i 1 de desembre. Unes jornades que serviran per tornar a connectar inversors i emprenedors i seguir consolidant l’ecosistema més innovador de casa nostra.

Aprofita l’oportunitat de créixer, fer networking i d’accedir a àngels inversors o fons de capital risc. Presenta la teva startup a la Catalan Pitch Competition i participa al pitch més gran de Catalunya.

Requisits

  • Startup constituïda amb un màxim de cinc anys de vida i amb seu social a Catalunya.
  • Startup en funcionament i amb un pla de negoci detallat (amb projeccions financeres).

ACCIÓ Startup Forum 2022 | Termini presentació de candidatures

28/09/2022
Online
Actividad Pública