EVENTO

Call for Edtech Startups | Abacus Ventures te está buscando (Deadline: 10/04)

Por Abacus y Inveready

10/04/2023
Online
Actividad Pública

Es tracta d’una iniciativa d’Abacus i d’Inveready, amb la participació de la Cambra de Comerç de Barcelona, la UOC i Tech Barcelona centrada en l’emprenedoria en l’àmbit de  l’EdTech.

https://www.techbarcelona.com/wp-admin/post.php?post=60657&action=edit&lang=es&message=6#TB_inline?width=480&inlineId=wpuf-media-dialogLa convocatòria estarà oberta fins al 10 d’abril i es realitza a través d’un senzill qüestionari al web d’Abacus Ventures (www.abacusventures.cat)

Un total de dotze empreses seran seleccionades per participar en el programa, que inclou workshops i mentories, i tres d’elles optaran a una inversió de fins a 150.000 euros.

El programa d’Abacus Ventures acabarà amb el DemoDay, on les tres start-ups accelerades (i addicionalment tres start-ups més convidades) presentaran les seves empreses en un esdeveniment obert a inversors estrangers i agents estratègics.

Per Salvador Garcia, codirector general d’Abacus, aquest programa vol “identificar aquells negocis en fase inicial que estan treballant en idees i productes innovadors en l’àmbit de l’educació i la tecnologia per tal d’ajudar-los a consolidar el seu creixement” i també “la voluntat d’Abacus participar en diferents parts de la cadena de valor que donen servei a escoles, famílies i alumnes, amb la voluntat de contribuir a la millora de l’educació igual que ho va fer quan va néixer fa 55 anys”.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és atraure start-ups ja constituïdes i en una etapa de maduresa incipient (pre-seed i seed), que es dediquin a l’àmbit EdTech i que treballin a Catalunya, el País Valencià o les Illes Balears. Les empreses d’EdTech són aquelles que desenvolupen projectes i productes tecnològics destinats a l’educació per tal que l’alumnat, amb l’ús d’aquestes eines, pugui millorar el seu aprenentatge a l’escola.

Call for Edtech Startups | Abacus Ventures te está buscando (Deadline: 10/04)

10/04/2023
Online
Actividad Pública