EVENTO

Catalonia Exponential Leaders 2022

Por ACCIÓ

06/03/2022
Online
Actividad Pública

Els Catalonia Exponential Leaders són les empreses­ catalanes més disruptives. Els nous models basats en tecnologies exponencials apareixen principalment als ecosistemes més innovadors del món, i això també vol dir Catalunya. Amb els Catalonia Exponential Leaders volem demostrar que aquí també hi ha empreses que són exemple d’adaptació i transformació a les noves oportunitats de disrupció i que poden ser una font d’inspiració per tot el teixit empresarial català.

La segona edició dels Catalonia Exponential Leaders és oberta! Busquem les 10 empreses catalanes més disruptives del 2022! Explica’ns el teu projecte i opta a múltiples avantatges per fer-lo créixer.

Sou dels que feu les coses diferents? Dels que us arrisqueu a transformar, a avançar-vos als canvis? Us estem buscant! Tant si ets una startup o una empresa consolidada i ningú t’ha d’explicar què és la innovació disruptiva podràs formar part dels Catalonia Exponential Leaders.

Com hem demostrat amb la primera edició, al nostre entorn hi ha empreses que sou exemple d’adaptació, transformació i disrupció. Busquem empreses dinàmiques, d’alt creixement, que implementin nous models de negoci, tecnologies emergents i estratègies de creixement sostenible.

Si creus que la teva empresa pot ser una Catalonia Exponential Leader, explica’ns el teu projecte abans del 6 de marçPresenta la teva sol·licitud i opta a formar part del mapa d’empreses més disruptives de Catalunya.

Pots trobar més informació aquí.

Catalonia Exponential Leaders 2022

06/03/2022
Online
Actividad Pública