EVENTO

El 2020, l’any en que Sant Jordi el celebrarem dues vegades

Por partner

23/04/2020
Compra online
Actividad Pública

Ben aviat serà Sant Jordi i malgrat ens agradaria celebra-ho com cada any, amb plats i postres especials, amb roses per tothom i amb un aparador ple de llibres, aquest any no podrà ser. El 7 Portes per primera vegada en els 184 anys d’història, estarà tancat. Les circumstancies han portat a que aquest 2020 haurem de celebrar Sant Jordi dues vegades: la primera el proper 23 d’abril a casa sols o amb família, i la segona, el 23 de juliol, que, esperem, ja podrem passejar pels carrers i nosaltres ja us podrem atendre per dinar o per sopar.

Per seguir participant com sempre a la festa de Sant Jordi del 23 d’abril des d’ avui posem a la venta amb un 10% de descompte tots els llibre gastronòmics i històrics que hem editat. Tots els títols i els preus els trobareu a la nostra botiga on-line. Si feu la compra fins el proper dimarts 21 d’abril, farem tot el possible perquè us sigui entregada pel mateix 23 d’abril. Si la feu després, també aplicarem el descompte i us l’enviarem el més ràpid que les circumstàncies ens permetin. Tant si el compreu per a vosaltres com si voleu enviar el llibre a un altre persona com un regal us avançarem una imatge “regal personalitzada” per que la pugueu fer arribar. En tot cas MOLT BON SANT JORDI.

Per sumar-nos a la celebració oficial del Sant Jordi el 23 de Juliol compteu que farem una celebració especial al Restaurant per compensar el Sant Jordi endarrerit i també per anar celebrant el retorn a la normalitat.

El 2020, l’any en que Sant Jordi el celebrarem dues vegades

23/04/2020
Compra online
Actividad Pública