EVENTO

Emprèn & TIC Talks: El procés de creació d’una startup

09/07/2020
Online
13:00
Actividad Pública

Emprèn & TIC Talks: El procés de creació d’una startup” és un cicle de formació en línia organitzat per Direcció General de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.  L’objectiu és ajudar a crear una startup tecnològica, entendre les normes del joc, els jugadors del sistema i rebre recomanacions per a poder tenir èxit a partir dels dos primers anys de la creació.

La creació d’una startup és un camí apassionant, ple de reptes, i alguns moments durs. Necessitem una bona idea de negoci, un mercat preparat per adoptar-la i, sobretot, una excel·lent execució. I és precisament aquesta la tasca d’aquest cicle: acompanyar a aquestes empreses de nova creació al llarg d’aquest camí.

Respecte les formacions, es faran cinc sessions de formació en línia que seran realitzades per professionals que impartiran les classes i viuran l’experiència en primera persona. El resultat d’aquestes formacions ve d’anys d’experiència i, per tant, el que s’explica és aplicable al dia a dia de les empreses. Les formacions tindran una durada d’una hora i es podran seguir en directe a través de la plataforma Zoom o recuperar-les per a la seva visualització posterior.

Les formacions es faran els dies 9, 13, 14, 15 i 16 de juliol a les 13 hores.

Cicle de formació en línia:

Després d’aquest cicle de formació en línia, durant el mes setembre es realitzaran unes mentories grupals que permetran aprendre de les experiències dels altres i també del seu feedback.

Per realitzar aquestes mentories caldrà registrar-se prèviament al formulari que trobareu a la pàgina web de l’esdeveniment.

Emprèn & TIC Talks: El procés de creació d’una startup

09/07/2020
13:00
Online
Actividad Pública