EVENTO

Esmorzar de finançament: finances descentralitzades, més enllà de les criptomonedes

Por ACCIÓ

20/12/2022
Online
09:00 / 10:00
Actividad Pública

Mentre un missatge negatiu i molt genèric envers les criptomonedes tracta d’imposar-se als mitjans generalistes, el sector no para de créixer tant en desenvolupadors i usuaris com en protocols i inversió, sota un paraigua molt divers anomenat Web3.

Què està passant?

Un dels motors d’aquesta nova ‘web descentralitzada’, són les finances descentralitzades (DeFi) un dels primers Proof of Concepts d’èxit que ha arribat per quedar-se i que comença a incorporar actius del món tradicional, adaptant-se a la nova regulació més exigent per seguir creixent.

En aquest esmorzar de finançament, l’Àlex Duran, analista, inversor i mentor en actius digitals i membre de diferents comunitats especialitzades en Web3, presentarà el moment que viuen les DeFi, identificant-ne errors i encerts. Parlarà dels riscos i oportunitats en incorporar la lògica de la descentralització tant a processos com a models de negoci i ens donarà exemples d’actius digitals, primitius financers i infraestructura consolidats dins d’aquesta ‘nova economia’.

Programa

09.00 h – Benvinguda

09.05 h – DeFi, més enllà de les criptomonedes

  • Àlex Duran, Business Angel, Inversor en actius digitals, mentor i membre de comunitats Web3

09.45 h – Torn obert de preguntes

10.00 h – Cloenda

Esmorzar de finançament: finances descentralitzades, més enllà de les criptomonedes

20/12/2022
09:00 / 10:00
Online
Actividad Pública