EVENTO

Esmorzar de finançament: La inversió en startups deep tech

Por ACCIÓ

17/01/2023
Online
09:00 / 10:00
Actividad Pública

Les startups deep tech són aquelles que tenen base tecnològica i científica sòlida i demostrable, amb projectes que responen a objectius socials i reptes globals.

La DeepTech inclou innovacions en biologia, química, física, matemàtiques, enginyeria, maquinari i programari, basades en coneixements científics i avenços tecnològics i comporten un alt risc tecnològic i de mercat.

En aquest esmorzar, el Sébastien Lefebvre, Partner a Elaia, un fons de capital risc amb participades com Nuclia, Quantum Dice o Aqemia, ens explicarà com inverteix en startups deep tech a escala europea i quins reptes té el sector a Catalunya.

No t’ho perdis!

Els esmorzars de finançament d’ACCIÓ són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,…) i aprendre dels casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors.

ACCIÓ organitza aquesta sessió virtual en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

PROGRAMA

09.00 h – Benvinguda
Oriol Sans, sènior mànager d’Startups d’ACCIÓ

09.05 h – La inversió en startups deep tech
Sébastien Lefebvre, Partner a Elaia

09.45 h – Torn obert de preguntes

10.00 h – Cloenda
Oriol Sans, sènior mànager d’Startups d’ACCIÓ

Esmorzar de finançament: La inversió en startups deep tech

17/01/2023
09:00 / 10:00
Online
Actividad Pública