EVENTO

Expandint horitzons: internacionalització digital en la indústria química

Por ACCIÓ

04/10/2023
Online
10:00 / 11:30
Actividad Pública

Descobreix el potencial del màrqueting digital per a les empreses químiques!

L’ús dels canals online ha esdevingut una tendència creixent en les empreses B2B, i cada cop més compradors al món de la indústria els utilitzen per cercar nous productes i proveïdors. Per aquest motiu, és essencial que les empreses comptin amb un pla d’internacionalització digital que els permeti arribar a una audiència més amplia, fins i tot a escala global, per aconseguir expandir la seva presència al mercat.

Durant aquesta sessió explorarem les raons per les quals el màrqueting digital és una eina poderosa per a les empreses del sector químic que desitgen expandir-se als mercats internacionals i conquerir nous clients.

Comptarem amb l’experiència i coneixements de LÍMBIC, una consultora especialitzada en màrqueting digital industrial, que ens revelarà les claus per aprofitar de manera efectiva els canals online i connectar amb clients d’arreu del món. Descobrirem com millorar l’experiència del client, augmentar l’eficiència, reduir costos i aprofitar les noves oportunitats de mercat que el món digital ofereix.

A més, tindrem l’oportunitat de conèixer de primera mà les experiències exitoses de tres empreses líders en el sector químic: Concentrol, Conquima Europe i Induplast. Descobrirem com han implementat amb èxit estratègies digitals en les seves vendes internacionals, obtenint resultats notables.

No t’ho perdis!

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t’acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

PROGRAMA

10.00 h – Benvinguda

Elena Antonijuan, responsable del programa International eTrade d’ACCIÓ

10.10 h – Keynote speech

Representant de LÍMBIC

10.30 h – Taula rodona:

Yago de Zabala de CONCENTROL

Oriol Iranzo de CONQUIMA EUROPE

Larisa Weber d’INDUPLAST

11.00 h – Torn obert de preguntes

11.15 h – Fi de la sessió

Expandint horitzons: internacionalització digital en la indústria química

04/10/2023
10:00 / 11:30
Online
Actividad Pública