EVENTO

Exponential Day #1 – By: ACCIÓ

Por partner

17/07/2019
World Trade Center Barcelona
09:00 / 17:30
Actividad Pública

El futur és ahir. La innovació no és suficient. Noves tecnologies creen i destrueixen models de negoci més ràpidament del que sospitem. Cap sector, cap empresa està a recer de la quarta revolució industrial. L’exponencialitat no és només una paraula afortunada, sinó el nou paradigma de la competitivitat empresarial.

El 17 de juliol t’oferim una jornada única que sacsejarà la teva empresa i on coneixeràs les eines pràctiques amb què aprofitar la revolució de les tecnologies exponencials.

Vols ser l’Uber del textil? El Netflix de l’alimentació? L’AirBnb de la salut?

 

 

Si algú sap què és i com es pot transformar una empresa en una organització exponencial, és Salim Ismail. L’Exponential Day d’ACCIÓ és una ocasió única per conèixer de primera mà el referent global de la disrupció al món empresarial.

Salim Ismail és l’autor del best-seller “Exponential Organizations” i de la metodologia que porta l’exponencialitat de la teoria a la pràctica. Ha estat Fundador i Director Executiu de la Singularity University i actualment està impulsant OpenExO, la plataforma per accelerar la transformació de les empreses en organitzacions exponencials.

OpenExO, amb els seus principals actors, Salim Ismail i Francisco Palao, són els conspiradors necessaris per a l’Exponential Day #1. Aprofita’ls!


Programa obert

De 9h a 13h del matí, l’Exponential Day és una jornada oberta per a empreses innovadores, startups i professionals que volen sacsejar el seu negoci. Inscriu-t’hi ja i assegura’t la teva plaça!

8.30h – Acreditació i accés al recinte

9.00h – Benvinguda Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement

9.30h – La Revolució exponencial: tipologies, tendències i terratrèmols que transformaran el món de l’empresa tan si vols com si no vols Salim Ismail, OpenExO Chairman

10.30h – Coffee please

11.00h – Com exponencialitzar la teva empresa i (no) morir en l’intent Francisco Palao, OpenExO vice-chairman

12.00h – Els protagonistes: 4 empreses catalanes davant els reptes de la revolució exponencial


Exponential Workshop

14.30 h – 17.30 h

La segona part de la jornada serà una sessió pràctica de treball. Un workshop per a professionals amb capacitat d’activar projectes d’innovació disruptiva, on descobriràs les metodologies exponencials a través d’exercicis i reptes pràctics. La tarda de l’Exponential Day la convertirem en un taller interactiu per tastar les metodologies exponencials a través d’exercicis o reptes pràctics.

Michal ChabasiewiczRepte #1: Tecnologies exponencials
Seleccionem tres tecnologies que poden sacsejar un sector o una indústria a curt i mig termini. N’analitzem riscos i oportunitats. Treballem sobre exemples i casos pràctics.
Josep M. BuadesRepte #2: Atributs exponencials
Com s’apliquen els 10 atributs de les organitzacions exponencials a les empreses? Analitzem de forma pràctica com s’interrelacionen i s’implementen aquests atributs.
Ramon TermensRepte #3: Core vs. Edge
Què diferencia la innovació de la disrupció? Quins models de negoci neixen de l’economia de l’abundància? Identificarem iniciatives “core” i iniciatives “edge” a través de casos reals.

Exponential Day #1 – By: ACCIÓ

17/07/2019
09:00 / 17:30
World Trade Center Barcelona
Actividad Pública