EVENTO

Exponential Day #2: El dia que el futur va ser present

Por partner

16/07/2020
Online
09:15 / 19:00
Actividad Pública

L’any 2020 és l’any en què la disrupció ens ha atropellat.

Una pandèmia global ho ha canviat tot, però encara no sabem fins a quin punt ho ha fet d’una forma duradora o provisional. No obstant, si un factor s’ha alterat d’una manera radical, aquest és la mobilitat. O la no-mobilitat. La humanitat ha descobert que, avui en dia, moure’s és opcional. Però que estar connectats és imprescindible.

Ara que moure’s és opcional, el valor i el cost de fer-ho s’ha transformat. Aquesta mutació, aquesta nova manera d’entendre la mobilitat, provocarà canvis en les organitzacions fins a una profunditat que encara no som capaços d’entendre. Els primers que ho facin i siguin capaços de convertir-ho en models de negoci exponencials, seran els pioners del món post-Covid.

D’ara endavant, només ens mourà (de casa) allò que ens commogui. Si vols entendre-ho. Imaginar-ho. Aprofitar-ho. No et moguis. Vine (virtualment). Et commourà.

Com transformarà la nova mobilitat el futur de les empreses? Descobreix noves oportunitats disruptives i que mai havies pensat a l’Exponential Day 2 d’ACCIÓ#BetterThanMoving #ExponentialDay2

Exponential Day #2: El dia que el futur va ser present

16/07/2020
09:15 / 19:00
Online
Actividad Pública