EVENTO

IND I Day

04/04/2019
Passeig de la Marina, 37, 08840 Viladecans, Barcelona
08:30 / 17:00
Actividad Pública

A l’IND I innovem, portem quatre anys fent-ho en la manera de connectar persones i organitzacions en l’àmbit de la innovació, la tecnologia i la indústria d’una manera pràctica, amena i efectiva. Des d’una ciutat, Viladecans, que ens inspira amb el seu exemple, també creem oportunitats, obrim camins, construïm ponts entre el coneixement, les institucions i les empreses.

Creiem fermament que, per connectar les possibilitats de les noves tecnologies amb les necessitats reals de la societat i traduir-les en oportunitats per a les empreses, hem de col·laborar, explicar, conversar, divulgar i discutir. I la comunitat IND I ho fa de manera transversal i apolítica, ambiciosa i positiva, però crítica.

Aquest any, durant la trobada, volem mostrar com els territoris innovadors poden construir oportunitats per a la indústria, amb un creixement sostenible i inclusiu. Els territoris poden ser context i palanca del creixement econòmic i social i poden ser també el contrari, factor d’estancament i decreixement. Què hi fa la diferència? En parlarem el 4 d’abril, a Viladecans.

Després de l’habitual posada al dia del més nou d’aquest últim any per part d’en Xavier Ferràs, tindrem tres IND I Talks que no et pots perdre: en Larry Lavene ens donarà pistes de com treballar amb la Xina, l’Elsa M. Sans ens parlarà de com aplicar la intel·ligència artificial en aspectes urbans tan sensibles com la prevenció d’accidents, i en Carlos Piñeiro ens acostarà al big data en el sector porcí.

La ponència principal, abans de dinar, vindrà de la mà d’en Richard Shearmur, un canadenc que ens il·luminarà explicant-nos com afecta la geografia a la capacitat innovadora. I després, com és habitual a l’IND I, dinarem per tribus discutint sobre reptes que ens llançaran algunes ciutats de la xarxa espanyola de ciutats de la Ciència i la Innovació (Red Innpulso).

Finalment, en Pedro Mier i la Idoia Ortiz tancaran la trobada fumant la pipa del progrés, donant la seva versió del compromís que pren la comunitat IND I després de tot el que haurem viscut aquest dia.

I tot això ho farem amb una proposta dinàmica, original, diferent, com som nosaltres, molt IND I, assegurant moments suficients de networking i de distensió.

Tot això és el nostre perquè, el nostre motiu de ser. Ens falta el més important!

Ets tu! Si estàs al capdavant d’una empresa amb esperit innovador, gran o petita, si pertanys a la comunitat universitària o ets un expert en el tema, si ets responsable de polítiques de promoció econòmica i innovació en qualsevol escala territorial, si formes part d’un grup de recerca o de un centre tecnològic o científic… et volem a l’IND I Day!

T’hi esperem! Ens trobaràs seguint els senyals de fum!

IND I Day

04/04/2019
08:30 / 17:00
Passeig de la Marina, 37, 08840 Viladecans, Barcelona
Actividad Pública