EVENTO

Instruments de finançament per a la transformació verda de les pimes

Por ACCIÓ

15/09/2022
Online
10:00 / 11:30
Actividad Pública

En aquesta sessió virtual analitzarem diferents instruments financers per impulsar la transformació verda de les pimes, tant d’entitats privades com públiques.

La Unió Europea, mitjançant el Pacte Verd Europeu, va deixar clar que calen grans inversions en tots els sectors econòmics per a la transició cap a una economia climàticament neutra i per assolir els objectius de sostenibilitat ambiental de la Unió.

Per avançar cap aquest propòsit, la inversió en projectes innovadors i el desenvolupament de tecnologies respectuoses amb el medi ambient té un paper cabdal on el sector financer actua com a catalitzador per vehicular recursos per les pimes. Així mateix, la Taxonomia Financera adquireix un paper rellevant en establir un sistema que permeti classificar el que es considera verd o sostenible i el que no.

ACCIÓ organitza aquesta sessió virtual en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Objectiu de l’acte

Conèixer com funcionen els instruments financers públics i privats per finançar projectes de transformació verda.

T’interessa si ets…

Una empresa o entitat interessada en la transformació verda.

Instruments de finançament per a la transformació verda de les pimes

15/09/2022
10:00 / 11:30
Online
Actividad Pública