EVENTO

International Pitch Event: Vols conèixer VC anglesos i francesos del sector agrifood? (Fecha del evento: 07/07)

Por ACCIÓ

26/06/2023
Online
Actividad Pública

Ets una startup tecnològica i treballes en el sector agrifood? Vols conèixer els fons de capital risc que inverteixen en agrifood a França i Anglaterra? Ets un inversor del sector agrifood que vol conèixer inversors francesos i anglesos?

En aquesta sessió virtual i de la mà dels directors de les oficines d’ACCIÓ a Londres i París, connectarem amb inversors d’aquests dos països, que explicaran quins criteris segueixen a l’hora de seleccionar els projectes en què inverteixen. A més, si ets una startup seleccionada, podràs tenir una reunió individual i on line per presentar el teu projecte davant dels inversors.

Ens acompanyaran els fons següents:

Si ets un inversor del sector agrifood que vol conèixer inversors d’aquests dos països, connecta’t a aquesta jornada, on després de les reunions amb les startups i els inversors, farem una sessió de networking on els inversors catalans podran conèixer els VC francesos i anglesos que han participat en la sessió on-line.

PROGRAMA

09.30 h – Benvinguda

09.35 h – Presentació dels inversors francesos

09.45 h – Presentació dels inversors anglesos

  • Oriol Vidal, consultor d’atracció d’inversió de l’oficina d’ACCIÓ a Londres

10.00 h – Inici de la sessió privada de pitch amb les startups catalanes seleccionades i els inversors de França i Anglaterra

12.00 h – Inici de la sessió privada entre els inversors catalans i els inversors anglesos i francesos

13.00 h – Fi de la sessió

International Pitch Event: Vols conèixer VC anglesos i francesos del sector agrifood? (Fecha del evento: 07/07)

26/06/2023
Online
Actividad Pública