EVENTO

ITworldEdu 11 – Transformat l’aprenentatge

16/05/2019
Hotel NH Collection Barcelona Tower
09:00 / 20:00
Actividad Pública

L’ITworldEdu és un Summit sobre Innovació tecnològica en l’àmbit educatiu que congrega els màxims representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar conjuntament en el món educatiu.
En aquesta edició abordarem com les TIC han de respondre a les necessitats d’aprenentatge amb una vocació de servei a tot l’ecosistema educatiu i des de tots les seves vessants.

En aquesta nova edició, tornem a organitzar tallers d’innovació (Workshops) de 50’ de durada eminentment pràctics i que versin sobre les principals tecnologies i metodologies emergents presents ja a les escoles i a les aules.

Enguany els workshops van adreçats als docents en aquelles categories que fan referència directa a grans tendències tecnopedagògiques i de transformació digital (categories 1, 2 i 3), i també als equips directius mitjançant una categoria específica que tracti les millores organitzatives mitjançant la tecnologia(categoria 4).

El paper de les noves tecnologies en el sector educatiu forma part de la majoria dels plans estratègics de les organitzacions educatives. El paisatge d’aplicacions, dispositius, connectivitat i docents amb coneixements diversos cada vegada és més complex, i els pressupostos que s’hi destinen s’incrementen cada any. Per tant, és necessària una planificació precisa i tenir les idees clares per definir les polítiques en relació a l’ús de noves tecnologies a les escoles. Justament per aquest motiu, hem afegit una nova modalitat de tallers orientada al govern de les tecnologies en centres educatius.

Així mateix, com en edicions anteriors, tot i que el congrés té un focus evidentment tecnològic, no volem parlar només de tecnologia de forma isolada, sinó que la volem veure sempre dins el context d’un projecte, al servei d’una idea o com a palanca per a la millora de l’aprenentatge de l’alumnat o de l’organització escolar. I, sobretot… veure i “tastar” noves idees de transformació digital aplicades a l’educació de la mà dels principals protagonistes de l’acte educatiu: els nostres alumnes.

L’onzena edició de l’ITworldEdu, punt de trobada de professionals del sector de la Educació i de les TIC, vol mostrar les experiències educatives més innovadores en format de taller en les següents categories:

ITworldEdu 11 – Transformat l’aprenentatge

16/05/2019
09:00 / 20:00
Hotel NH Collection Barcelona Tower
Actividad Pública