EVENTO

Oportunitats del Corporate Venturing al sector TIC i digital

11/12/2018
Auditori Cibernàrium de l'edifici MediaTIC
09:00 / 11:00
Actividad Pública

El proper dimarts 11 de desembre el CTecno organitza un nou esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada “Oportunitats del Corporate Venturing al sector TIC i digital”, se celebrarà a l’auditori Cibernàrium de l’edifici MediaTIC.

No és casualitat que grans companyies de l’IBEX 35 com Telefónica, BBVA, Iberdrola i el Santander hagin estat incloses entre les 36 empreses que més col·laboren amb startups a Europa, segons els premis Corporate Startups Stars, lliurats a finals de l’any passat en el marc de l’Aliança Europea de Startups. Amb l’objectiu de no quedar-se enrere en el camí cap a un futur cada vegada més tecnològic, aquestes companyies han decidit estrènyer llaços amb l’ecosistema emprenedor i recórrer al corporate Venturing.

Taula rodona amb la participació de:

– Àlex Rodríguez, founder & CEO de MarsBased i Southwestern Europe Regional Director d’Startup Grind, serà el moderador de la sessió.

– Oscar Sala, director de mventuresBcn de la Mobile World Capital

– Sergi Figueres, CEO de Worldcoo

– Xavier Pont, Co-Founder de Ship2B

La sessió tindrà lloc de les 9.00 h a les 11.00 h a l’auditori Cibernàrium (edifici MediaTIC, c/Roc Boronat 117, Barcelona).

Oportunitats del Corporate Venturing al sector TIC i digital

11/12/2018
09:00 / 11:00
Auditori Cibernàrium de l'edifici MediaTIC
Actividad Pública