EVENTO

Treu els teus mòbils vells del calaix i suma’t a la setmana europea de prevenció de residus

Por partner

19/11/2019
pier01
09:00 / 18:00
Actividad Pública

Us convidem a formar part de la campanya de recollida de mòbils vells per a la seva reutilització. Aquesta campanya està liderada per donalo.org i s’emmarca a circula.cat, una agrupació d’entitats que restaura, testeja, inventaria i comercialitza mòbils amb qualitat certificada al mercat de segona mà.

Del 18 al 22 al novembre habilitarem una caixa amb un pòster a les nostres oficines on podreu dipositar els mòbils vells.

El consum de productes electrònics representa prop del 50% de les emissions que contribueixen al canvi climàtic. Però nosaltres tenim una proposta: convertir els residus, derivats del consum, en recursos mitjançant la economia circular. I amb mòbils. Per cada 300 dispositius restaurats i recirculats, generem un lloc de feina, escurcem l’escletxa digital i evitem l’emissió de 5.760 kilograms de CO2 a l’atmosfera.

Adherir-se a la campanya és molt fàcil.  Si treballes al Pier01 com si ets soci o partner de Barcelona Tech City només hauràs de depositar els teus dispositius mòbils a les caixes que habilitarem a l’oficina – Coworking Barcelona Tech City  (Planta 3A3) del 18 al 22 de novembre.

Aquells dispositius que no siguin vàlids per a la reutilització seran reciclats de forma certificada. És per això, que acceptem tota mena de mòbils; encara que siguin molt antics o estiguin malmesos.

Treu els teus mòbils vells del calaix i suma’t a la setmana europea de prevenció de residus

19/11/2019
09:00 / 18:00
pier01
Actividad Pública