Postings

Neix WindowSight, una startup de capital 100% català que aspira a ser l’Spotify de l’art

Por WindowSight SL

19 Nov 2020

L’Startup catalana llança la plataforma amb més 5.000 obres d’arts de més de 200 artistes d’arreu del món.

La plataforma WindowSight es troba des d’avui disponible a tots els usuaris que vulguin descobrir una nova manera de viure l’art. Amb l’objectiu de donar accés il·limitat a artistes d’arreu del món, aquesta Startup catalana ha posat l’enginy i la tenacitat durant els últims tres anys en conceptualitzar, dissenyar i crear l’Spotify de l’art.
L’aplicació mòbil, que es troba disponible a App Store i Google Play i ha comptat amb una fase beta de prova, es sincronitza amb qualsevol Smart TV per reproduir obres en alta qualitat i donar als artistes una nova manera de monetitzar la seva obra. Un consum nou i revolucionari que s’entronca amb el corrent de democratitzar les obres d’art i fer-lo més accessible al públic universal.
Els usuaris poden escollir una subscripció Free o Premium, que els dona modalitats diferents de visualitzacions. Per la seva banda, els artistes perceben una retribució pel temps de visualització de les seves obres. WindowSight no només es configura com a plataforma d’Streaming sinó que també pretén esdevenir una comunitat artística on creadors i consumidors interactuïn i es donin suport.

Pots subscriure’t i tenir més informació a través de la nostra pàgina web https://windowsight.com/ , i també podràs seguir el nostre llançament en directe al nostre intagram.com/windowsight .