Postings

ROAD TO OVERCOME COVID-19: Prepara la teva startup per la nova economia que vindrà

Por ACCIÓ

18 Jun 2020

El programa Road to Overcome COVID-19 té per objectiu que les startups prenguin decisions ràpides i identifiquin el camí que han de seguir. Per fer-ho, posem al teu abast l’assessorament expert d’ACCIÓ i la seva Oficina Exterior a Silicon Valley, juntament amb US·MAC (entitat especialitzada a fer escalar startups en diversos ecosistemes dels Estats Units), i experts de la Universitat de Berkeley i 500 startups.
El programa està organitzat en tres fases:
– Fase d’anàlisi: Aquesta primera fase té una durada de dues setmanes i consisteix en la revisió i anàlisi de l’estat actual de la startup.
– Fase d’identificació: Les startups identificaran noves oportunitats de negoci en el mercat global. Les empreses faran un exercici de priorització d’idees i definició de la nova estratègia amb l’elaboració d’un nou pla de comercialització. Tot plegat ho faran a través de l’àmplia xarxa de socis corporatius i d’inversors de Sillion Valley.
– Fase d’implementació: La darrera fase inclou trucades de seguiment amb l’objectiu de donar suport de forma continuada durant la implementació de les noves estratègies.