EVENTO

Intel·ligència Artificial: apocalipsi, salvació o simplement evolució?

Por GrausTIC

16/11/2023
Torre Telefònica - Diagonal (Barcelona)
08:30 / 16:00
Actividad Pública

El pròxim dijous 16 de novembre se celebra l’entrega de Premis GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització.

En el Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització, categoria patrocinada per la Fundació iSocial, volem reconèixer aquelles empreses, organitzacions i institucions que, durant l’últim any, hagin contribuït de manera excepcional a la inclusió social a través de la tecnologia, bé sigui mitjançant l’accessibilitat universal als seus productes, serveis, projectes o activitats, o bé mitjançant la creació d’eines digitals innovadores per a la integració de persones i col·lectius vulnerables.

L’anunci dels guanyadors i l’entrega dels premis es realitzarà el dia 16, durant la doble jornada dedicada a la Diada de les Tecnologies de la Informació i Comunicació 2023, que sota el lema: “Intel·ligència Artificial: apocalipsi, salvació o simplement evolució?”, en l’edició d’enguany versarà sobre les noves vies i els desafiaments que la intel·ligència artificial i les seves diverses funcionalitats ens planteja com a societat. Els interessats en assistir-hi poden inscriure-s’hi de manera gratuïta a través d’aquest formulari.

Troba tota la informació de les sessions (online i presencials) aquí.

Intel·ligència Artificial: apocalipsi, salvació o simplement evolució?

16/11/2023
08:30 / 16:00
Torre Telefònica - Diagonal (Barcelona)
Actividad Pública