Postings

Call4Tech: converteix el teu projecte en una startup científica

Por Mobile World Capital Barcelona

06 Feb 2024

Has desenvolupat una innovació que pot transformar la salut, la indústria o el medi ambient, y vols portar al mercat el teu projecte?

Participa a la 8a edició del Call for Technologies (Call4Tech), la convocatòria de projectes de The Collider, el programa de transferència de tecnologia de Mobile World Capital Barcelona que acompanya i impulsa la creació de startups científiques altament innovadores.

Què us ofereix el programa?

Mobile World Capital Barcelona – The Collider connecta projectes de tecnologia disruptius i amb potencial d’impacte social positiu, amb corporacions de primer nivell i experts en negoci. Una oportunitat única per fer el salt al mercat de la mà de mentors de prestigi en Deep Tech i entrar en contacte amb l’ecosistema Tech Transfer més potent a nivell estatal i internacional.

  • Orientació amb mentors experts de l’entorn científico-emprenedor
  • Accés a la indústria per validar la solució
  • Suport legal i jurídic en matèria de transferència tecnològica
  • Integració dins l’ecosistema emprenedor TOP de Mobile World Capital Barcelona (Tech Barcelona, MWC, DeepTech Alliance…)

Qui hi pot participar y com?

La presentació de propostes a la convocatòria Call4Tech és gratuïta i està oberta, en primera ronda, fins al 25 de febrer. Els projectes han de tenir una tecnologia de nivell TRL3 o superior, protegida (o en procés de protecció) i comptar amb el suport de l’oficina de transferència del centre on s’han desenvolupat. I, sobretot, comptar amb un equip científic motivat i amb il·lusió per portar la tecnologia al mercat!